2 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Store Klingbjerg
Forbrug:

950 kr/md

Leje per måned:

7.521 Kr/md

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Store Klingbjerg i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Store Klingbjerg i 6100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Store Klingbjerg  ligger på 7.521 kr. om måneden.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 lejeboliger i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.