2 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sankt Severin Gade
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

7.808 kr

Leje per måned:

3.904 Kr/md

Afdeling 42 består af 27 ungdoms-/studieboliger med eget køkken og bad. Den ligger i gåafstand til Haderslev centrum. Lejemålene har 1-2 værelser. Derudover er der et fælleslokale, som kan lejes. Disse boliger kan kun søges, hvis man er ung studerende. Generelt for ungdomsboliger gælder det, at det er gratis at stå på venteliste.

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Sankt Severin Gade i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Sankt Severin Gade i 6100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sankt Severin Gade ligger på 3.904 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 7.808 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket kan du finde 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.