2 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

19.313 kr

Leje per måned:

5.941 Kr/md

Afdelingen består af 77 lejligheder og er opført i 1973 Højhuset i Varbergparken er et varetegn for hele byen, og få steder får man en smukkere udsigt over Haderslev. Her er 11 etager med 2 - 4 værelses lejligheder, som er mellem 69 og 122,5 kvadratmeter. Der er elevator i alle opgange, og de fleste lejligheder har udsigt til begge sider. 2/3 af afdelingen er totalt nyrenoveret i 2018 og fremstår nu som store lyse lejligheder og en dejlig stor altan, som giver rigelig plads til udfoldelser. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Varbergvej i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Varbergvej i 6100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Varbergvej er 5.941 kr.
Depositum
Du skal lægge 19.313 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 lejemål i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.