2 værelses lejlighed i Hals

Faciliteter

Areal
47m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

4.650 Kr/md

Lejlighed til leje på 47 m2 i 9370 Hals

I denne lejlighed på Midtergade i Hals får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Midtergade i 9370

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Midtergade er 4.650 kr.

Andre lejeboliger i 9370 Hals

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9370 Hals? I øjeblikket kan du finde 6 lejeboliger i 9370 Hals her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Se andre boliger i nærheden