2 værelses lejlighed i Hirtshals

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Stendyssevej
Forbrug:

550 kr/md

Depositum:

11.000 kr

Leje per måned:

5.916 Kr/md

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 9850 Hirtshals

I denne lejlighed på Stendyssevej i Hirtshals får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Stendyssevej i 9850

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Stendyssevej er 5.916 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.000 kr.

Andre lejeboliger i 9850 Hirtshals

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9850 Hirtshals? Du kan i øjeblikket finde 49 boliger til leje i Hirtshals netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.