2 værelses lejlighed i Hjørring

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nordbovej
Forbrug:

460 kr/md

Leje per måned:

3.942 Kr/md

Mindre lejlighed på 45 m2 til leje i 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Nordbovej i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejeboligen på Nordbovej i 9800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Nordbovej ligger på 3.942 kr. om måneden.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 boliger til leje i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.