2 værelses lejlighed i Hjørring

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Mellemvangen
Forbrug:

1.350 kr/md

Depositum:

8.000 kr

Leje per måned:

4.574 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Mellemvangen i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Mellemvangen i 9800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Mellemvangen ligger på 4.193 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 8.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 lejeboliger i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.