2 værelses lejlighed i Hjørring

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Åbrinken
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

12.500 kr

Leje per måned:

4.218 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Åbrinken i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 62 m2.

Om lejemålet på Åbrinken i 9800

Husleje
Du skal betale 4.218 kr. om måneden for denne bolig på Åbrinken.
Depositum
Du skal lægge 12.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9800 Hjørring? I øjeblikket kan du finde 113 lejeboliger i 9800 Hjørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.