2 værelses lejlighed i Hjørring

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Åbrinken
Forbrug:

1.300 kr/md

Leje per måned:

4.218 Kr/md

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Åbrinken i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 62 m2.

Om lejemålet på Åbrinken i 9800

Husleje
Du skal betale 4.218 kr. om måneden for denne bolig på Åbrinken.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9800 Hjørring? I øjeblikket kan du finde 113 lejeboliger i 9800 Hjørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.