2 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

450 kr/md

Leje per måned:

4.800 Kr/md

Vestergade 24, 1.th. Regulær og rummelig 2 værelses lejlighed, beliggende centralt i Hobro. Lejligheden indeholder pænt køkken og bad, hyggelig stue samt værelse.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Vestergade i Hobro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejeboligen på Vestergade i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vestergade er 4.800 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 boliger til leje i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.