2 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

600 kr/md

Leje per måned:

4.225 Kr/md

Adelgade 74C 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed ved gågaden i Hobro. Lejligheden indeholder pænt køkken, stue, bad, 1 værelser samt egen altan.

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Adelgade i Hobro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Adelgade i 9500

Husleje
Du skal betale 4.225 kr. om måneden for dette lejemål på Adelgade.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2020-06-01.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejemål i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.