2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Houmannsgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

20.324 kr

Leje per måned:

4.180 Kr/md

Malteriets Ungdomsboliger ligger selvstændigt på "Malteriet" i den nordvestlige bydel med let adgang til centrum og alle byens faciliteter.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Houmannsgade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejeboligen på Houmannsgade i 8700

Husleje
Du skal betale 4.180 kr. om måneden for denne bolig på Houmannsgade.
Depositum
Du skal lægge 20.324 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.