2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Houmannsgade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

20.324 kr

Leje per måned:

4.180 Kr/md

Malteriets Ungdomsboliger ligger selvstændigt på "Malteriet" i den nordvestlige bydel med let adgang til centrum og alle byens faciliteter.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Houmannsgade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Houmannsgade i 8700

Husleje
Du skal betale 4.180 kr. om måneden for dette lejemål på Houmannsgade.
Depositum
Du skal lægge 20.324 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 lejeboliger i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.