2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

5.748 kr

Depositum:

15.252 kr

Leje per måned:

5.084 Kr/md

Modernisering køkken, bad og nye vinduer med 3-lags varme- og lydisolerende vinduer. Dørtelefon Stor vestvendt altan. Gård- og haveanlæg 10 min. gang til gågaden og centrum. Ejendommen er gammel, men præsentabel og moderniseret, beliggende i et gammelt kvarter med sjæl! TV-pakke aftales med Horsens Fællesantenne Forening.

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Møllegade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Møllegade i 8700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Møllegade ligger på 5.084 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.252 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2020-10-15.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket finder du 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.