2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
49m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ane Staunings Vej
Forbrug:

350 kr/md

Depositum:

18.445 kr

Leje per måned:

4.546 Kr/md

Ungdomsboligerne ligger lidt nord for centrum på stor grund med gode udearealer.

Lejlighed til leje på 49 m2 i 8700 Horsens

I denne lejlighed på Ane Staunings Vej i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 49 m2.

Om lejemålet på Ane Staunings Vej i 8700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Ane Staunings Vej  ligger på 4.546 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.445 kr.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.