2 værelses lejlighed i Karup J

Faciliteter

Areal
51m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Østergade
Depositum:

11.025 kr

Leje per måned:

3.675 Kr/md

Stor lejlighed på 51 m2 til leje 7470 Karup J

I denne lejlighed på Østergade i Karup J får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 51 m2.

Om lejemålet på Østergade i 7470

Husleje
Du skal betale 3.675 kr. om måneden for dette lejemål på Østergade.
Depositum
Du skal lægge 11.025 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7470 Karup J

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7470 Karup J? Du kan i øjeblikket finde 6 lejemål i Karup J netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.