Dejlig lejlighed midt i Kerteminde

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skolegade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

5.674 kr

Depositum:

17.022 kr

Leje per måned:

5.674 Kr/md

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 5300 Kerteminde

I denne lejlighed på Skolegade i Kerteminde får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Skolegade i 5300

Husleje
Du skal betale 5.674 kr. om måneden for denne lejebolig på Skolegade.
Depositum
Du skal lægge 17.022 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-01-01.

Andre lejemål i 5300 Kerteminde

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5300 Kerteminde? Du kan i øjeblikket finde 6 boliger til leje i Kerteminde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Se andre boliger i nærheden