2 værelses lejlighed i Kjellerup

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Forbrug:

645 kr/md

Depositum:

31.626 kr

Leje per måned:

6.093 Kr/md

De velindrettede lejligheder er beliggende på Tværgade 1 og Nørregade 11. Lejlighederne ligger tæt på Kjellerup bymidte, som byder på et aktivt handelsmiljø. Der er både skole, daginstitutioner og idrætsfaciliteter i byen samt kort afstand til offentligt transportmiddel. Bebyggelsen har fælles udenoms arealer med et dejlig gårdmiljø og der er bord/bænkesæt, som frit kan benyttes af beboerne. Der er også elevator i afdelingen.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 8620 Kjellerup

I denne lejlighed på Nørregade i Kjellerup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Nørregade i 8620

Husleje
Du skal betale 6.093 kr. om måneden for dette lejemål på Nørregade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.626 kr.

Andre lejemål i 8620 Kjellerup

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8620 Kjellerup? I øjeblikket finder du 18 lejeboliger i 8620 Kjellerup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.