2 værelses lejlighed i Kjellerup

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
39 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Forbrug:

645 kr/md

Depositum:

31.626 kr

Leje per måned:

6.093 Kr/md

De velindrettede lejligheder er beliggende på Tværgade 1 og Nørregade 11.<br /><br />Lejlighederne ligger tæt på Kjellerup bymidte, som byder på et aktivt handelsmiljø. <br /><br />Der er både skole, daginstitutioner og idrætsfaciliteter i byen samt kort afstand til offentligt transportmiddel.<br /><br />Bebyggelsen har fælles udenoms arealer med et dejlig gårdmiljø og der er bord/bænkesæt, som frit kan benyttes af beboerne. Der er også elevator i afdelingen.<br /><br /> 32 familieboliger. Størrelse fra 76 m2 til 110 m2 Ja fra YouSee Opført i perioden 2008-2012 Ja, ved nogle få stykker af lejlighederne Nej Ja Nej Komfur i alle lejemål. Desuden køleskab og emhætte Nej, kan tilkøbes fra f.eks. YouSee Nej Nej

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 8620 Kjellerup

I denne lejlighed på Nørregade i Kjellerup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 85 m2.

Om lejeboligen på Nørregade i 8620

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nørregade er 6.093 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.626 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 8620 Kjellerup

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8620 Kjellerup? Du kan i øjeblikket finde 18 lejemål i Kjellerup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.