2 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

1.500 kr/md

Leje per måned:

22.000 Kr/md

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 1174 København K

I denne lejlighed på Rosengården i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 120 m2.

Om lejeboligen på Rosengården i 1174

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Rosengården er 22.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 1174 København K

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 1174 København K? I øjeblikket kan du finde 174 lejeboliger i 1174 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.