2 - værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Leje per måned:

15.995 Kr/md

2 - værelses lejlighed i København K/nKom til åbent hus i de fine lejligheder vi har ved Nytorv/Nygade på strøget:   Onsdag d. 28/07 kl. 15.00 Onsdag d. 04/08 kl. 15.00   Mødestedet: Nytorv 3 i porten (lige overfor retten)   Nu udbydes disse flotte og nyistandsatte lejemål midt i hjertet af City - i en pæn og mondæn ejendom, der er placeret på hjørnet af Strøget og Nytorv. Ejendommen, der er særdeles velbeliggende byder på flotte opgange med elevator, dørtelefon, baggård med cykelparkering og pæne affaldsordning. Lejlighederne er lyse og moderne, og netop istandsat. Du kommer til at bo tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder i moderne men også mondæne rammer.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 1450 København K

I denne lejlighed på Nytorv i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 86 m2.

Om lejeboligen på Nytorv i 1450

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nytorv  ligger på 15.995 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 1450 København K

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 1450 København K? I øjeblikket kan du finde 174 lejeboliger i 1450 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.