2 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

1.500 kr/md

Leje per måned:

24.500 Kr/md

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 1253 København K

I denne lejlighed på Toldbodgade i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Toldbodgade i 1253

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Toldbodgade er 24.500 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-06-19.

Andre lejemål i 1253 København K

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 1253 København K? I øjeblikket finder du 174 lejeboliger i 1253 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.