2 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
160m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Leje per måned:

34.900 Kr/md

Stor lejlighed på 160 m2 til leje 1470 København K

I denne lejlighed på Løngangstræde i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 160 m2.

Om boligen på Løngangstræde i 1470

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Løngangstræde  ligger på 34.900 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 1470 København K

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 1470 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 boliger til leje i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.