2 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

1.500 kr/md

Leje per måned:

23.000 Kr/md

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 1152 København K

I denne lejlighed på Krystalgade i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 116 m2.

Om lejemålet på Krystalgade i 1152

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Krystalgade er 23.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 1152 København K

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 1152 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 boliger til leje i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.