2 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
50 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
(RESERVERET) Herluf Trolles Gade
Forbrug:

1.500 kr/md

Leje per måned:

19.900 Kr/md

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 1052 København K

I denne lejlighed på (RESERVERET) Herluf Trolles Gade i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på (RESERVERET) Herluf Trolles Gade i 1052

Husleje
Du skal betale 19.900 kr. om måneden for denne bolig på (RESERVERET) Herluf Trolles Gade.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 1052 København K

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 1052 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejeboliger i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.