2 værelses lejlighed i København N

Faciliteter

Areal
43m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tagensvej

Leje per måned:

10.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2200 2 vær. lejlighed, 43 m2, Tagensvej 47 4, 3 mdr forudbetalt leje, A/C forbrug pr mdr 500, elevator, altan, vaskemaskine, køleskab, parkeringsplads, kælderrum Super lækker og nyrenoveret lejlighed til leje på Tagensvej 47, 4.sal, 2200. Oplagt til studerende eller til et par. Lejligheden ligger indenfor gå afstand til Panum, metropol, Rigshospitalet, Jagtvej. Metro ligger 200 m fra lejligheden og busstoppested er lige under lejligheden. Netto ligger ligeledes under lejligheden, så der er masser af indkøbsmuligheder. Husleje står til 10000kr og 500kr aconto. 3 måneders depositum. Lejeperiode er op til lejer. Mht Overtagelsesdato er der fleksibilitet. Skriv gerne ved ønske om flere info og billeder.

Mindre lejlighed på 43 m2 til leje i 2200 København N

I denne lejlighed på Tagensvej i København N får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 43 m2.

Om lejemålet på Tagensvej i 2200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Tagensvej  ligger på 10.500 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-04.

Andre lejemål i 2200 København N

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2200 København N? I øjeblikket kan du finde 47 lejeboliger i 2200 København N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.