2 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
46 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Weidekampsgade
Forbrug:

950 kr/md

Leje per måned:

14.600 Kr/md

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Weidekampsgade i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Weidekampsgade i 2300

Husleje
Du skal betale 14.600 kr. om måneden for denne bolig på Weidekampsgade.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejeboliger i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.