2 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
45 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Hannemanns Allé

Leje per måned:

16.000 Kr/md

Stor lejlighed på 104 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Hannemanns Allé i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 104 m2.

Om lejeboligen på Hannemanns Allé i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hannemanns Allé er 16.000 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.