2 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

12.100 kr

Depositum:

24.200 kr

Leje per måned:

12.100 Kr/md

Lejligheden Lejligheden fremstår lys og rummelig med åbent køkken og dagligstue i samme centrale rum. Det hvide køkken, med integrerede greb, er fra Invita og indeholder desuden hårde hvidevarer fra Bosch. På badeværelset er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, også fra Bosch. Boligen er orienteret således at man får mest muligt lysindfald, hvilket skaber et flot spil på det lyse gulv i ask. Det er muligt at ansøge om husdyrtilladelse i alle vores lejemål. NB: billederne viser ikke den eksakte lejlighed, men er i stedet billeder fra en lejlighed med samme planløsning og i samme stand. Der kan forekomme mindre variationer i vindues-, altan- og radiatorplaceringer mellem boliger af samme type. Desuden kan udsigten variere, hvis typebilledet er taget fra en etage lidt højere oppe eller længere nede end den pågældende lejlighed. Derfor kræver vi altid, at du skal med ud på en fremvisning inden du kan underskrive en lejekontrakt, så du er helt sikker på, hvad du får. Ejendommen Fælledudsigten er opført i 2017 i Arenakvarteret, Ørestad. Byggeriet er karakteriseret ved at have udsigt mod alle verdenshjørner fra afskærmede og overdækkede altaner. Ejendommen er opført i murst...

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Hannemanns Allé i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Hannemanns Allé i 2300

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hannemanns Allé ligger på 12.100 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.200 kr.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.