2 værelses lejlighed i København V

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

1.400 kr/md

Leje per måned:

19.900 Kr/md

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 1601 København V

I denne lejlighed på Vester Søgade i København V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 93 m2.

Om lejeboligen på Vester Søgade i 1601

Husleje
Du skal betale 19.900 kr. om måneden for dette lejemål på Vester Søgade.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 1601 København V

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 1601 København V? Du kan i øjeblikket finde 107 boliger til leje i København V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.