2 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.035 kr/md

Leje per måned:

3.748 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 57 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Skovvejen i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Skovvejen i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Skovvejen er 3.748 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.