2 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skovparken
Depositum:

14.968 kr

Leje per måned:

6.136 Kr/md

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Skovparken i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om lejemålet på Skovparken i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Skovparken ligger på 6.136 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.968 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.