2 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
23 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
SBJERGGADE
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

15.000 kr

Leje per måned:

5.000 Kr/md

2 værelses lejlighed i Kolding 2-værelses lejlighed på 68 m². Lejligheden er tæt placeret på gågaden, Koldinghus og universitetet. Indeholder entre, køkken, toilet med varme i gulvet, bad, stue, lille sydvendt altan.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på SBJERGGADE i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på SBJERGGADE i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på SBJERGGADE ligger på 5.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.000 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.