2 værelses lejlighed i Kongerslev

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lunavej
Forbrug:

420 kr/md

Depositum:

10.000 kr

Leje per måned:

4.846 Kr/md

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 9293 Kongerslev

I denne lejlighed på Lunavej i Kongerslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejeboligen på Lunavej i 9293

Husleje
Du skal betale 4.846 kr. om måneden for denne lejebolig på Lunavej.
Depositum
Du skal lægge 10.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9293 Kongerslev

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9293 Kongerslev? Du kan i øjeblikket finde 6 lejeboliger i Kongerslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.