2 værelses lejlighed i Næstved

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nordre Farimagsvej
Forbrug:

900 kr/md

Leje per måned:

6.600 Kr/md

God 2 vær., som er veludstyret med komfur + emhætte, køl/frys, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Der er i lejemålet inkluderet eget kælderrum. Tillige et godt fælles gårdanlæg.

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 4700 Næstved

I denne lejlighed på Nordre Farimagsvej i Næstved får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om boligen på Nordre Farimagsvej i 4700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nordre Farimagsvej er 6.600 kr.

Andre lejemål i 4700 Næstved

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 4700 Næstved? I øjeblikket kan du finde 5 lejeboliger i 4700 Næstved her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.