2 værelses lejlighed i Næstved

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

950 kr/md

Forudbetalt leje:

8.450 kr

Depositum:

25.350 kr

Leje per måned:

8.450 Kr/md

Om lejligheden Sublim beliggenhed midt i Næstved by ved Axelhus-parkeringen. Her er alt inden for gåafstand, så er du til byliv finder du næppe tilsvarende boliger i denne kvalitet. Byggeriet stod færdigt i år 2020, det imødekommer nutidens krav til lavt energiforbrug og fremstår i øvrigt i et smagfuldt valg af kvalitetsmaterialer. Om ejendommen Velholdt ejendom beliggende i hjertet af Næstved, og kun et stenkast fra de idylliske grønne områder omkring Suså. Ejendommen ligger tæt på caféer, shopping- og transportmuligheder. Om området Næstved fungerer som Sydsjællands knudepunkt og er tidligere blevet kåret som Danmarks tredjebedste handelsby. Den er især velbesøgt i august måned, hvor der afholdes Suså Festival for moderne musik. Ligeledes afholdes der musikfestivalen Grøn Koncert over hele landet, hvor Næstved er ét af de steder, som får fast besøg. Byen har egen station og er samlingspunkt for al offentlig transport mellem Nykøbing Falster og København, samtidig med at den har adskillige togforbindelser til andre sjællandske byer. Næstved kan tilkøres fra flere større veje, herunder hovedfærdselsåren Næstved-Rønnede til Sydmotorvejen. Allerede før 1274 havde Næstved købstadss...

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 4700 Næstved

I denne lejlighed på Vinhusgade i Næstved får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vinhusgade i 4700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vinhusgade ligger på 8.450 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.350 kr.

Andre lejeboliger i 4700 Næstved

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 4700 Næstved? Du kan i øjeblikket finde 15 lejeboliger i Næstved netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.