2 værelses lejlighed i Nordborg

Faciliteter

Areal
126m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Løjtertoft
Forbrug:

1.022 kr/md

Leje per måned:

5.424 Kr/md

Stor lejlighed på 126 m2 til leje 6430 Nordborg

I denne lejlighed på Løjtertoft i Nordborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 126 m2.

Om lejemålet på Løjtertoft i 6430

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Løjtertoft ligger på 5.424 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 6430 Nordborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6430 Nordborg? I øjeblikket kan du finde 33 lejeboliger i 6430 Nordborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.