2 værelses lejlighed i Nyborg

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

6.450 kr

Depositum:

19.350 kr

Leje per måned:

6.450 Kr/md

By lejlighed centralt beliggende, 2 værelses 2.- salslejlighed, stue, samt nyere spisekøkken, soveværelse, lille mellemgang og badeværelse. Lille fælles gård med plads til cykler. Mulighed for Nyborg antenne.

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 5800 Nyborg

I denne lejlighed på Østervoldgade i Nyborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 76 m2.

Om boligen på Østervoldgade i 5800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Østervoldgade er 6.450 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.350 kr.

Andre lejeboliger i 5800 Nyborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5800 Nyborg? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 5800 Nyborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.