2 værelses lejlighed i Nyborg

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

4.700 Kr/md

Bøjdenvej 65 st.th (66 m2) Entre, nyt køkken, stue, 2 værelser og badeværelse afhøvlede, matlakerede parketgulve. Mdl. leje netto: 4.700 kr

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 5800 Nyborg

I denne lejlighed på Bøjdenvej i Nyborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2.

Om lejemålet på Bøjdenvej i 5800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Bøjdenvej er 4.700 kr.

Andre lejeboliger i 5800 Nyborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5800 Nyborg? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 5800 Nyborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.