2 værelses lejlighed i Nyborg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

5.650 Kr/md

Bøjdenvej 61 2.sal (81 m2) Entre, nyt køkken, stue, 2 værelser og badeværelse afhøvlede, matlakerede parketgulve. Mdl. leje netto: 5.650 kr

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 5800 Nyborg

I denne lejlighed på Bøjdenvej i Nyborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Bøjdenvej i 5800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Bøjdenvej er 5.650 kr.

Andre lejemål i 5800 Nyborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 5800 Nyborg? Du kan i øjeblikket finde 20 lejeboliger i Nyborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.