2 værelses lejlighed i Nyborg

Faciliteter

Areal
59m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
13 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Åparken
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

4.600 kr

Depositum:

13.800 kr

Leje per måned:

4.600 Kr/md

Stor indflytningsklar 2 værelses 2 . sals-lejlighed centralt i Nyborg. Entre, nyere køkken, badeværelse, stue og soveværelse, lille altan, fælles vaskefaciliteter i kælderen samt eget "pulterum". Køkkenet kan variere fra billedet.

Stor lejlighed på 59 m2 til leje 5800 Nyborg

I denne lejlighed på Åparken i Nyborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 59 m2.

Om lejemålet på Åparken i 5800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Åparken  ligger på 4.550 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.650 kr.

Andre lejemål i 5800 Nyborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5800 Nyborg? Du kan i øjeblikket finde 20 boliger til leje i Nyborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.