Moderne lejligheder i hjertet af Odense midtby

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

959 kr/md

Forudbetalt leje:

9.600 kr

Depositum:

28.800 kr

Leje per måned:

9.600 Kr/md

Drømmer du om en moderne og lys lejlighed, hvor der er kælet for detaljerne? Oplev det fantastiske leverum i disse splinternye lejligheder, hvor køkken/alrum og stue er forenet på harmonisk vis. Lejlighederne byder på flotte solide Tarkett egetræsgulve. Badeværelserne er holdt i minimalistisk stil, med smukke klinker og stilrene elementer, hvilket giver stor mulighed for at sætte sit eget personlige præg på indretningen. Du får altså her de bedste rammer, i et attraktivt miljø med rig mulighed for fællesskab, socialt samvær og udeophold i grønne og rekreative omgivelser. Luk naturen ind på de skønne altaner, tagterrassen eller i det unikke gårdmiljø. Bydelen er i rivende udvikling og lige i nærheden finder du både supermarkeder som Føtex-Food i stueetagen, caféer, restauranter samt Odense gågades shoppemuligheder. Lyder dette som noget for dig, så kontakt os på 6613 1323 for nærmere info eller tjek hjemmesiden Ap i Odense Åbent hus med tilmelding afholdes hver søndag fra kl. 9.30 - 11.00 - eller book for personlig fremvisning i hverdagen på ovenstående telefonnummer.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 5000 Odense C

I denne lejlighed på Overgade i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejemålet på Overgade i 5000

Husleje
Du skal betale 9.600 kr. om måneden for denne bolig på Overgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.800 kr.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket finder du 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.