2 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
116 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thomas B. Thrigesgade

Leje per måned:

6.200 Kr/md

Nyistandsat lejlighed i rolig ejendom ledig straks. Lille have. A/C varme 500, a/c vand 300 + TV. Dep.: 3 mdrs. depositum + 2 mdrs. forudbetalt leje (sidstnævnte kan afdrages over 2 mdr.). Fin udsigt over Odense Havn. Udlejes ikke til elever/studerende, der bor alene, kun hvis I er et par. Min. 20 år. Lejligheden er ikke delevenlig. Vaskefaciliteter i kælder. Henv. pr. mail, hvor I skriver alder, antal, beskæftigelse, husdyr (ikke tilladt) o.l. Så vender vi hurtigt tilbage med et forslag til et tidspunkt for

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 5000 Odense C

I denne lejlighed på Thomas B. Thrigesgade i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 81 m2.

Om lejeboligen på Thomas B. Thrigesgade i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Thomas B. Thrigesgade er 6.200 kr.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejeboliger i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.