2 værelses lejlighed i Odense NØ

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fyrreparken
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

15.584 kr

Leje per måned:

3.640 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2 værelses lejlighed i Odense NØ udlejes.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 5240 Odense NØ

I denne lejlighed på Fyrreparken i Odense NØ får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om boligen på Fyrreparken i 5240

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Fyrreparken ligger på 3.547 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.584 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 5240 Odense NØ

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5240 Odense NØ? I øjeblikket kan du finde 54 lejeboliger i 5240 Odense NØ her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.