2 værelses lejlighed i Odense SØ

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

3.989 Kr/md

Lejlighed til leje på 66 m2

I denne lejlighed på Hjulets Kvarter i Odense SØ får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2.

Om lejemålet på Hjulets Kvarter 0 i 5220 Odense SØ

Den månedlige husleje for boligen på Hjulets Kvarter 0 er 3989.

Andre lejeboliger i 5220 Odense SØ

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5220 Odense SØ? Du kan i øjeblikket finde 24 lejemål i Odense SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.