2 værelses lejlighed i Odense SØ

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hjulets Kvarter

Leje per måned:

3.989 Kr/md

2 værelses lejlighed i Odense SØ.

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 5220 Odense SØ

I denne lejlighed på Hjulets Kvarter i Odense SØ får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2.

Om lejemålet på Hjulets Kvarter i 5220

Husleje
Du skal betale 3.989 kr. om måneden for denne bolig på Hjulets Kvarter.

Andre lejeboliger i 5220 Odense SØ

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5220 Odense SØ? I øjeblikket kan du finde 28 lejeboliger i 5220 Odense SØ her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.