2 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

689 kr/md

Depositum:

23.700 kr

Leje per måned:

7.895 Kr/md

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 5200 Odense V

I denne lejlighed på Gartnerbyen i Odense V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 73 m2.

Om lejeboligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Du skal betale 7.895 kr. om måneden for denne bolig på Gartnerbyen.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.700 kr.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket kan du finde 111 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.