2 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

672 kr/md

Depositum:

22.785 kr

Leje per måned:

7.595 Kr/md

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 5200 Odense V

I denne lejlighed på Gartnerbyen i Odense V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 72 m2.

Om boligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gartnerbyen er 7.595 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.785 kr.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket finder du 111 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.