2 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

747 kr/md

Depositum:

25.785 kr

Leje per måned:

8.595 Kr/md

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 5200 Odense V

I denne lejlighed på Gartnerbyen i Odense V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Gartnerbyen  ligger på 8.595 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 25.785 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 boliger til leje i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.