2 værelses lejlighed i Pandrup

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Klostergade
Forbrug:

297 kr/md

Leje per måned:

6.132 Kr/md

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9490 Pandrup

I denne lejlighed på Klostergade i Pandrup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Klostergade i 9490

Husleje
Du skal betale 6.132 kr. om måneden for denne bolig på Klostergade.

Andre lejemål i 9490 Pandrup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9490 Pandrup? Du kan i øjeblikket finde 10 lejemål i Pandrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.