2 værelses lejlighed i Pandrup

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
65 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Simonivej
Depositum:

14.112 kr

Leje per måned:

5.697 Kr/md

2. værelses lejlighed centralt beliggende i Pandrup. Lejligheden er på 66m2. og ligger på 1. sal i en 2-etagers bygning. Til boligen hører parkeringsplads samt udhus/kælderrum. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne. Der er mulighed for opsætning af vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset. Der er komfur og emhætte samt forberedt for installering af opvaskemaskine i køkken. Køleskab søger lejer selv for.Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.Kontakt os for yderligere info og fremvisning. Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet...

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 9490 Pandrup

I denne lejlighed på Simonivej i Pandrup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Simonivej i 9490

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Simonivej er 5.697 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.112 kr.

Andre lejeboliger i 9490 Pandrup

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9490 Pandrup? I øjeblikket finder du 10 lejeboliger i 9490 Pandrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.